Αγιογραφίες και άλλα στο Δήμο Ηρακλείου: Αλλά το πολύ το “κύριε ελέησον” το βαριέται κι ο παπάς

Δεν ξέρω γιατί το κάνουν, αλλά έχω την αίσθηση ότι δεν πετυχαίνουν το στόχο τους. Η αναφορά είναι σε κάποια δελτία που ήδη έχουν εκδοθεί από το γραφείο Τύπου του νέου δημάρχου Ηρακλείου, Αλέξη Καλοκαιρινού. Ο οποίος εκλέχτηκε δήμαρχος της πόλης, συνεπώς έχει ευθύνες, υποχρεώσεις και τρέξιμο μπόλικο. Άρα είναι αυτονόητο ότι και μέρα θα τρέχει και νύχτα το ίδιο.

Έτσι, να προσπαθεί το γραφείο του να μας πείσει ότι είναι… “υπεράνθρωπος” επειδή “πάει νύχτα” στο Παγκρήτιο, εκεί όπου προκλήθηκαν προβλήματα από την κακοκαιρία ή πάει επίσης νύχτα για τα χρόνια πολλά στην υπηρεσία καθαριότητας, όταν νύχτα (ξημέρωμα δηλαδή) είναι συγκεντρωμένο όλο το προσωπικό, δεν είναι πολύ πειστικό. Ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος είναι ή θα είναι που θα πρέπει να το κάνει. Πριν από τον κ. Καλοκαιρινό υπήρξαν και άλλοι δήμαρχοι που νύχτες και νύχτες έτρεχαν και δεν το πολυδιατυμπάνιζαν τα γραφεία τους. Και μάλιστα αυτοί δε χρειάστηκε να μάθουν τους δρόμους του Ηρακλείου ή να έρθουν σε επαφή με τους Ηρακλειώτες όταν αποφάσισαν να θέσουν υποψηφιότητα…

Πιο χαλαρά λοιπόν, γιατί το πολύ το κυρ ελέησον το βαριέται κι ο παπάς…

Ας τα λέμε από τώρα γιατί κάποιοι, κάποια στιγμή θα αναρωτιούνται, “τί έφταιξε”…

ΥΓ: Το σχόλιο αφορά και στη γνωστή “δημοσιογραφική μέθοδο” του “γλειψίματος”, γνωστή δεκαετίες τώρα στο Ηράκλειο…

Η συνεργασία του εκάστοτε δημάρχου με τους επικεφαλής των άλλων παρατάξεων υπάρχει ακόμα από τη δεκαετία του 1990 ή ίσως και του 1980. Η έννοια της τηλεδιάσκεψης νέα είναι, εξέλιξη στην τεχνολογία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί